Dodano przez . [2006-03-09] |
e-mail : |
DO WÓJTA GMINY PILCHOWICE!DLACZEGO W SZKOLE PODSTAWOWEJ W PILCHOWICACH NIE MA ŚWIETLICY?
GDZIE MAJĄ PODZIAĆ SIĘ DZIECI PO LEKCJACH GDY ICH RODZICE PRACUJĄ I NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI ODEBRANIA ICH ZE SZKOŁY. NIE WSZYSCY MIESZKAŃCY PILCHOWIC SĄ OTOCZENI DALSZĄ LUB BLIŻSZĄ RODZINĄ, SŁUŻĄCA POMOCĄ. JEST CORAZ WIĘCEJ RODZIN OSIADŁYCH TUTAJ NIEDAWNO I ICH DZIECI MAJA PRAWO DO OPIEKI POZALEKCYJNEJ NA TERENIE SZKOŁY. A ZAPEWNIĆ (CZYTAJ: ZFINANSOWAĆ!) IM TO POWINNA RADA GMINY Z WÓJTEM NA CZELE |
komentarzy : 0 dodaj komentarz |
Dodano przez . [2006-03-09] |
Ponawiam pytanie o chodnik na ul. Gliwickiej!!!W dzisiejszym Przeglądzie Lokalnym jest informacja o budowie chodnika na ul. Smolnickiej. I dobże. Tylko panie wójcie Krywalski - może by tak dokończyć najpierw jedno, a potem brać się za następne. Zwłaszcza,że chodnik na ul. Gliwickiej wg planów już downo mał być ukończony!!! |
komentarzy : 1 dodaj komentarz |
Dodano przez Wielopole!!! . [2006-03-02] |
Od poczty w Pilchowicach jest tylko gorszy nasz ksiadz! To istna pijawka!!! WSTYD ze mamy takiego ksiedza,wstyd ze go tak rozbestwilismy!dobrze ze to sier za niedlugo skonczy. |
Dodano przez pati . [2006-02-28] |
Stanica jest piekna........... |
Dodano przez optymista . [2006-02-23] |
Chciałem coś dodać na temat naszej poczty:nie narzekajcie , bo na innych jest jeszcze gorzej. Załatwiałem kiedyś coś na poczcie w Gliwicach ,niby pełna kultura tzw.system kolejkowy bierzesz numerek i czekasz które okienko wyświetli twój numer.Zeby zapłacić rachunek czekałem ok. 35 min. To u nas jeszcze w życiu tyle nie czekałem.I zapomnijcie że wam coś wydają bez dowodu osobistego albo pełnomocnictwa. |